Hvad står Hella Service Partner for?

Frihed under ansvar

Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Biler er tekniske, og arbejde med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og drøfte både økonomi og mulige løsninger, inden du overlader bilen til vores mekaniker og autoværksted. Det er et fælles ansvar. Og samarbejde.

Garantien holder
Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Frie autoværksteder - giver glade kunder
I en undersøgelse udarbejdet af FDM, viser resultaterne, at kunderne på de frie værksteder typisk er fem procent mere tilfredse end på mærkeværksteder – uanset bilens alder. Alligevel vælger en større del af de nye bilejere at få bilen serviceret eller repareret på et mærkeværksted. Også selvom bilimportørerne ikke længere må stille som krav, at bilen netop bliver serviceret på ét af deres egne autoriserede værksteder men i stedet gerne må vælge et frit autoværksted og stadig bevare den fulde fabriksgaranti.

Det frie værkstedsvalg blev vedtaget tilbage i 2003, og det giver bilejerne en række gode fordele. I dag kan du som bilejer vælge et frit værksted, der både ligger tæt på din bolig eller arbejdsplads og som stadig har de helt rigtige uddannede folk og spidskompetencer og rammer for at servicere og reparere alle bilmærker. Både helt nye og ældre biler.

På gensyn hos Hella Service Partner

Find dit lokale værksted her

Kontakt
Hvidkærvej 23D
5250 Odense SV
Tlf. 6565 5030
Email: info@hellaservicepartner.dk