Hella Service Partner

Hella Service Partner er en landsdækkende kæde med mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele, og får du bilen serviceret i garantiperioden, er du samtidig sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Vi trækker alle reservedele fra Danmarks største grossist, det sikrer dig tryghed og fleksibilitet, da vi altid er leveringsdygtige og kan holde dig kørende. Vi har også det udstyr og værktøj, teknologien kræver i dag, og vi investerer løbende i både data, tester og værktøj, så vores folk kan servicere din bil, nøjagtig som fabrikanten påkræver det.

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil. Uanset om der er tale om det store serviceeftersyn eller blot et simpelt dækskifte. For os er det tillid i øjenhøjde, for her er ikke blot tale om en handel men et samarbejde. 
Vi kalder det...Bare bedre bilværksted